Овочевий суп з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп з імбиром відмінно підвищує апетит, сприяє нормальному травленню, покращує імунітет і надає профілактику астми. За смаком можна додати і інші овочі (брокколі, горошок).
Якщо у вас низький імунітет, поганий апетит або сезонна депресія, раджу спробувати такий вітамінний супчик. Він дуже простий, але неймовірно смачний і ароматний. Овочевий суп з імбиром обов'язково подрібнюється блендером і виходить за типом супу-пюре. Дуже добре розкриває аромат супу імбир.
- Цибуля - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 15 зубчиків
- Імбир - 20 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. Для цього супчика нам знадобиться багато часнику та цибулі. Цей овочевий тандем у вигляді супу стане справжнім вітамінізованим блюдом (особливо в міжсезоння). Для початку нам потрібно нарізати півкільцями цибулю і невеликими частинами - зубчики часнику.
2. Нарізаємо помідори і відправляємо їх в сотейник або каструлю, де будемо варити суп. Імбир натираємо на тертці і також відправляємо до овочів. Заливаємо водою так, щоб вона покрила овочі.
3. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть до того моменту, коли часник стане м'яким (приблизно 25-30 хвилин). Додайте сіль за смаком.
4. Через зазначений час овочі стануть м'якими, це вкаже на їх готовність. Оскільки води трохи википіла, то консистенція готового супу буде ідеальною.
5. Подрібніть занурювальним блендером в каструлі або в іншій ємності і поверніть назад в каструлю. Доведіть до кипіння, а в самому кінці додайте чорний мелений перець.
6. Перед подачею можна прикрасити зеленню і подавати до столу в гарячому вигляді!