Рецепт Овочеві бургери фото

Овочеві бургери
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Бургери

Ділюся з вами рецептом смачних овочевих бургерів. Котлета готується на основі нуту, шпінелі і тофу. Рецепт простий і не забирає багато часу. Беріть на замітку!

Спеції для котлет підбираєте на свій смак. Нут і тофу - нейтральні, тому поєднуються з чим завгодно. За бажанням котлети можна обваляти в панірувальних сухарях. Виходить смачний ситний варіант для обіднього перекусу. Рекомендую спробувати!

  • Тофу - 150 грам
  • Гайка - 200 грам
  • Шпинат - 100 грам
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Сухий часник - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Печиво - 3 штуки
  • Кетчуп - За смаком
  • Пісний майонез - За смаком
овочеві бургери - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
овочеві бургери - фото крок 2
Шпинат тушкуйте до м'якості на сковороді без масла.
овочеві бургери - фото крок 3
Подрібніть нут, шпинат і тофу в блендері. Додайте борошно, спеції і сіль.
овочеві бургери - фото крок 4
Сформуєте котлети, обваляйте їх у борошні.
овочеві бургери - фото крок 5
Обсмажте котлети на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
овочеві бургери - фото крок 6
Зберіть бургер. На нижній шар булочки додайте кетчуп з майонезом, потім пару листочків шпинату і кружечки помідора.
овочеві бургери - фото крок 7
Зверху покладіть котлету, полийте майонезом і накрийте другою частиною булочки.
овочеві бургери - фото крок 8
Овочеві бургери готові, смачного!

Схожі рецепти