Овочеві бургери
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом смачних овочевих бургерів. Котлета готується на основі нуту, шпінелі і тофу. Рецепт простий і не забирає багато часу. Беріть на замітку!
Спеції для котлет підбираєте на свій смак. Нут і тофу - нейтральні, тому поєднуються з чим завгодно. За бажанням котлети можна обваляти в панірувальних сухарях. Виходить смачний ситний варіант для обіднього перекусу. Рекомендую спробувати!
- Тофу - 150 грам
- Гайка - 200 грам
- Шпинат - 100 грам
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Сухий часник - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Печиво - 3 штуки
- Кетчуп - За смаком
- Пісний майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Шпинат тушкуйте до м'якості на сковороді без масла.
Подрібніть нут, шпинат і тофу в блендері. Додайте борошно, спеції і сіль.
Сформуєте котлети, обваляйте їх у борошні.
Обсмажте котлети на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Зберіть бургер. На нижній шар булочки додайте кетчуп з майонезом, потім пару листочків шпинату і кружечки помідора.
Зверху покладіть котлету, полийте майонезом і накрийте другою частиною булочки.
Овочеві бургери готові, смачного!