Оселедець під товстою шкурою
(покроковий рецепт з фото)
Не так багато часу залишилося до Новорічних свят! Пропоную приготувати cеледку під товстої овочевий "шкурою" . Це старе блюдо на новий манер! смачно, просто, швидко і дуже смачно!
Приготуємо всім відому "оселедець під шубою" трохи по-іншому. Зробимо шубу удвічі товстіший, і вийде у нас оселедець під товстою шкурою! Незамінна закуска для новорічних і різдвяних свят! швидко, просто і дуже смачно!
- Оселедець - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (зварена в мундирі)
- Морква - 2 штуки (зварена в мундирі)
- Буряк - 2 штуки (зварена в мундирі)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце варене - 2 штуки
- Майонез - 200 грам
Оселедець обробили і наріжте на шматочки.
Викладіть оселедець на блюдо. Зверху викладіть нарізану цибулю і трохи майонезу.
Потім - натертий на тертці картопля і морква. Трохи майонезу.
Потім викладіть натерте яйце. Майонез.
Т.К. Шкура у нас товста, то і овочі у нас будуть в два шари. Тому покладіть ще раз натерту картоплю.
Трохи майонезу. Потім морква, яйце і ще трохи майонезу.
Зверху викладіть натерту буряк. Добре промажте поверхню майонезом. Дайте настоятися.
Подайте до столу. Смачного!