Рецепт Оселедець під шубою зі сметаною фото

Оселедець під шубою зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

Рецепт оселедця під шубою зі сметаною - менш калорійна версія цього популярного салату для тих, кого не влаштовує традиційна майонезна заправка. Виходить не менш смачно.

Сьогодні я розповім вам, як зробити оселедець під шубою зі сметаною. У нашій родині до майонезу відносяться строго негативно, але щоб не позбавляти себе задоволення їсти цей традиційний салат, ми робимо його зі сметаною.

Ось рецепт:

1. Готуємо інгредієнти. Нарізаємо невеликими шматочками оселедець, дрібно нарізаємо цибулю. Буряк відварюємо до готовності і натираємо на середній тертці, віджимаємо зайву рідину, змішуємо бурякову масу з сіллю і сметаною. Картоплю відварюємо і нарізаємо дрібними кубиками, яйця круто натираємо на дрібній тертці.

2. Інгредієнти готові, тепер можна займатися безпосередньо формуванням салату. Як ви напевно знаєте, цей салат викладається шарами. Я пропоную таку черговість: спершу викладаємо оселедець, далі йде шар цибулі, картоплі, буряка, морква і яйця. Нарешті, завершуємо всю цю композицію сметаною - їй потрібно рівномірно змастити весь салат зверху.

3. Відправляємо салат в холодильник, де йому треба пару годин просочитися. Усе, оселедець під шубою зі сметаною готова!

  • Цибулина - 1 штука
  • Філе оселедця - 400 грам
  • Буряк - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - За смаком
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
Сьогодні я розповім вам, як зробити оселедець під шубою зі сметаною. У нашій родині до майонезу відносяться строго негативно, але щоб не позбавляти себе задоволення їсти цей традиційний салат, ми робимо його зі сметаною.

Ось рецепт:

1. Готуємо інгредієнти. Нарізаємо невеликими шматочками оселедець, дрібно нарізаємо цибулю. Буряк відварюємо до готовності і натираємо на середній тертці, віджимаємо зайву рідину, змішуємо бурякову масу з сіллю і сметаною. Картоплю відварюємо і нарізаємо дрібними кубиками, яйця круто натираємо на дрібній тертці.

2. Інгредієнти готові, тепер можна займатися безпосередньо формуванням салату. Як ви напевно знаєте, цей салат викладається шарами. Я пропоную таку черговість: спершу викладаємо оселедець, далі йде шар цибулі, картоплі, буряка, морква і яйця. Нарешті, завершуємо всю цю композицію сметаною - їй потрібно рівномірно змастити весь салат зверху.

3. Відправляємо салат в холодильник, де йому треба пару годин просочитися. Усе, оселедець під шубою зі сметаною готова!

Схожі рецепти