Оселедець під шубою з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець під шубою з морквою - звучить занадто традиційно, Чи не справедливість? Проте пропоную вам свій варіант приготування цього легендарного святкової страви. Дуже просто готується!
Як зробити оселедець під шубою з морквою в домашніх умовах? Дуже просто! Рекомендую заздалегідь відварити все овочі, щоб заощадити свій час. Збирати салат дуже просто, все викладається шарами. Перед вживанням, не забудьте помістити салат в холодильник, щоб шари гарненько просочилися майонезом. Хай щастить!
- Оселедець - 400 грам (філе)
- Буряк - 300 грам (відварна)
- Картопля - 300 грам (відвареної)
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Морква - 300 грам (відварна)
- Майонез - 1 За смаком
Філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо на дно широкої тарілки або салатниці. Зверху присипаємо подрібненим ріпчастою цибулею.
Змащуємо шаром майонезу.
Відварну картоплю нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо наступним шаром.
Тепер викладаємо шар тертої моркви. Змащуємо її майонезом.
На морква викладаємо терту відварну буряк. Змащуємо майонезом.
Перед подачею на стіл помістіть салат в холодильник на 1-2 годину. Смачного!