Оселедець під шубою з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть незвичайні поєднання в традиційних стравах? Тоді ви зайшли за адресою! В даному випадку оселедець готується під шубою, але не тільки з буряка, але і з гранатом. Дуже цікаво виглядає, спробуйте!
Приготуємо оселедець під шубою з гранатом в домашніх умовах. В цілому - це цілком традиційна оселедець під шубою, додається лише гранатовий шар. Власне останній шар і є "фішкою" святкового салату. Гранат додає специфічну кислинку, яка дуже добре поєднується з іншими інгредієнтами. Хай щастить!
- Гранат - 1 штука
- Солоний огірок - 1 штука
- Картопля відварна - 3 штуки
- Оселедець - 1 штука (філе)
- Буряк відварна - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Майонез - 300 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Очищаємо і подрібнюємо червона цибуля.
Заливаємо цибулю соєвим соусом і залишаємо маринуватися 15 хвилин.
Відварну картоплю очистіть і натріть на тертці.
Також очищаємо буряк і натираємо на тертці.
Натріть на тертці солоний огірок.
Філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками.
Очистіть гранат.
Формуємо салат. По центру широкої салатниці встановіть стакан. Навколо нього викладіть терту картоплю, змастіть шар майонезом.
Тепер викладаємо мариновану цибулю і знову майонез.
Слідом викладаємо шар оселедця, змащуємо його майонезом і кладемо огірки. Зверху викладаємо шар з тертого буряка. Змащуємо тонким шаром майонезу.
Останнім шаром акуратно викладаємо зерна граната. Прибираємо стакан і прикрашаємо серединку квіточкою або ще чимось на ваш розсуд. Ставимо салат в холодильник для просочення. Смачного!