Оселедець під шубою рулетом
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте оселедець під шубою рулетом, це зробить звичне блюдо більш витонченим і ошатним. Процес приготування дуже простий, і головний плюс - відсутність желатину.
Салат готується шарами, як звичайна шуба, тільки в кінці скрутіть його в рулет і відправте в холодильник. Зніміть плівку, прикрасьте і подайте салат до столу!
- Буряк - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Оселедець с / с - 1 штука (маленька або половинка середньої)
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець мелений чорний - За смаком
- Петрушка, оливка - За смаком (для прикраси)
Підготуйте продукти. Овочі беріть середнього розміру, приблизно однакові за вагою. Відваріть їх до готовності. Остудіть.
Очистіть всі овочі від шкірки. Оселедець розберіть на філе, максимально видаліть кістки.
Поріжте цибулю дрібно. Обшпарте його окропом, щоб пішла гіркота.
Змішайте цибулю з порізаної шматочками оселедцем.
Візьміть ціновочку, застелите її харчовою плівкою. Викладіть на неї прямокутником тертий буряк. Розрівняйте. Змастіть майонезом, приправити сіллю.
Наступний шар - картопля, змащуємо його майонезній сіточкою, посипаємо спеціями.
Далі викладаємо терту моркву, майонез. По центру - оселедець з цибулею.
Обережно, допомагаючи собі ціновочкой, скрутіть салат в рулет. Загорніть в плівку, надішліть на 2 години в холодильник, щоб салат придбав форму.
Через 2 години зніміть з салату плівку, прикрасьте його на ваш розсуд. Смачного!