Оселедець під шубою на хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець під шубою на хлібі - цікава і незвичайна закуска. Така оригінальна подача знайомого всім салату точно запам'ятається гостям. Беріть ідею на замітку!
Оселедець під шубою на хлібі - знайоме блюдо, але в новому виконанні і оригінальній подачі. З смачного хліба, відварених овочів і смачною оселедця виходить незабутня закуска. Хліб можна використовувати як чорний, бородинський, або білий, на ваш смак.
- Оселедець - 100 грам (малосольная)
- Буряк - 80 грам
- Картопля - 80 грам
- Морква - 60 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Майонез - 80 грам
- Хліб - 150-180 грам (чорний чи білий, на вибір)
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (для декору)
Підготуйте інгредієнти.
Заздалегідь зваріть буряк, картопля, морквину і яйця. Буряк вариться найдовше - 30-35 хвилин, картопля і морква - 20, а яйця - 10 хвилин. Всі зварені продукти остудіть, почистіть і натріть на дрібній тертці.
Кожен шматочок хліба змастіть майонезом.
Присипте шаром з тертої картоплі. Трохи посоліть і полийте майонезом.
Викладіть буряк і полийте майонезом.
Слідом присипте хліб морквиною і додайте майонез.
Присипте шаром з тертих яєць і знову нанесіть сіточку з майонезу.
Викладіть шматочки оселедця.
Присипте зеленою цибулею для декору і відразу подавайте до столу. Смачного!