Омлет на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Вранці вічно не вистачає часу, це ні для кого не секрет. Так ось я розповім, як приготувати омлет на швидку руку, вже точно вічно поспішають і вічно голодним такий рецепт сподобається!
Такий ось швидкий спосіб втілити класичний рецепт омлету на швидку руку в життя і я сподіваюся, вам він сподобається. Адже зазвичай його роблять з молоком або сметаною, а коли молочних продуктів немає - просто смажать яйця. Але ж можна скористатися цим простим рецептом омлету на швидку руку, хоча б для різноманітності, щоб зрозуміти, яким повинен бути справжній омлет!
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 25 грам
1. Ставимо сковороду на маленький вогонь і кидаємо шматочок масла.
2. В цей час яйця збиваємо з сіллю до однорідності. Коли масло розтане - тоненькою цівкою вливаємо майже все в омлет і перемішуємо. Відправимо відразу ж на сковорідку.
3. Коли омлет вже буде щільною консистенції, але трохи рідкуватий зверху - звертаємо його трубочкою і тут же подаємо!