Омлет на мінеральній воді
(покроковий рецепт з фото)
Готувати омлет можна не тільки з додаванням молока або сметани - мінеральна вода непогано підніме його і стане чудовим доповненням. Додайте до омлету зелень і овочі (по бажанню).
Готувати омлет на мінеральній воді в домашніх умовах одне задоволення! На цей процес у вас піде не більше півгодини. Розбавити його можна грибами з цибулею, помідорами або ковбасою - за вашим бажанням. В кінці або перед подачею не забудьте притрусити сиром і зеленню.
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Мінеральна вода - 1 Склянка
- Зелень - За смаком
- Сир - За смаком
- Рослинна олія - 30 грам
- Сіль - За смаком
1. Такий омлет можна приготувати "на швидку руку" і навіть, якщо у вас немає молока - не біда, оскільки мінетарльная вода може замінити його. Отже, збиваємо яйця, солимо і приправляємо за смаком.
2. Вливаємо склянку мінеральної води і продовжуємо вбивати. Віночком або міксером - не має значення.
3. Нарізаємо гриби і відправляємо їх смажитися на сковороду.
4. Тим часом рубаємо цибулю і свіжий кріп. До грибів відправляємо цибулю, ретельно перемішуємо і вливаємо яєчну масу.
5. Накриваємо кришкою і смажимо до готовності омлету. В середині смаження можна притрусити тертим сиром довести до готовності.
6. Викладаємо омлет на тарілку і подаємо в гарячому вигляді. Все просто і дуже швидко!