«Олів'є» без моркви
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.
Салат"Олів'є" можна приготувати для будь-якого свята і варіантів цієї страви безліч. Сьогодні розповім, як приготувати"Олів'є" без моркви.
Опис приготування:
Салат простий у приготуванні, інгредієнти недорогі й доступні. Приготувати"Олів'є" можна навіть без особливого приводу. Традиційно салат прийнято готувати з докторською ковбасою, але можна замінити її і на відварне м'ясо, ідеально підійде яловичина.
- Ковбаса - 300 грам (варена)
- Огірки - 200 грам (солоні)
- Картопля - 300 грам (відвареної в мундирі)
- Горошок - 200 грам (консервований)
- Яйце - 3 штуки (зварити круто)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Ковбасу наріжте невеликими кубиками і складіть в глибоку миску або салатник.
Додайте нарізані кубиками огірки.
Картопля остудіть і наріжте невеликими кубиками.
З горошку злийте весь маринад і додайте в салат.
Яйця очистіть і наріжте кубиками.
Заправте салат майонезом, додайте за смаком сіль і все добре перемішайте. "Олів'є" без моркви готової.
Смачного!