«Олів'є» без моркви
(покроковий рецепт з фото)
Салат "олів'є" можна приготувати для будь-якого свята і варіантів цієї страви безліч. Сьогодні розповім, як приготувати "олів'є" без моркви.
Салат простий у приготуванні, інгредієнти недорогі й доступні. Приготувати "олів'є" можна навіть без особливого приводу. Традиційно салат прийнято готувати з докторською ковбасою, але можна замінити її і на відварне м'ясо, ідеально підійде яловичина.
- Ковбаса - 300 грам (варена)
- Огірки - 200 грам (солоні)
- Картопля - 300 грам (відвареної в мундирі)
- Горошок - 200 грам (консервований)
- Яйце - 3 штуки (зварити круто)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком

Додайте нарізані кубиками огірки.

Яйця очистіть і наріжте кубиками.