Рецепт «Олів'є» без моркви фото

«Олів'є» без моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Ковбаса, Варена ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Салат "олів'є" можна приготувати для будь-якого свята і варіантів цієї страви безліч. Сьогодні розповім, як приготувати "олів'є" без моркви.

Салат простий у приготуванні, інгредієнти недорогі й доступні. Приготувати "олів'є" можна навіть без особливого приводу. Традиційно салат прийнято готувати з докторською ковбасою, але можна замінити її і на відварне м'ясо, ідеально підійде яловичина.

  • Ковбаса - 300 грам (варена)
  • Огірки - 200 грам (солоні)
  • Картопля - 300 грам (відвареної в мундирі)
  • Горошок - 200 грам (консервований)
  • Яйце - 3 штуки (зварити круто)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
Додайте нарізані кубиками огірки.
Яйця очистіть і наріжте кубиками.

Схожі рецепти