Рецепт «Олів'є» без моркви фото

«Олів'є» без моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса , Варена ковбаса
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Салат"Олів'є" можна приготувати для будь-якого свята і варіантів цієї страви безліч. Сьогодні розповім, як приготувати"Олів'є" без моркви.

Опис приготування:

Салат простий у приготуванні, інгредієнти недорогі й доступні. Приготувати"Олів'є" можна навіть без особливого приводу. Традиційно салат прийнято готувати з докторською ковбасою, але можна замінити її і на відварне м'ясо, ідеально підійде яловичина.

  • Ковбаса - 300 грам (варена)
  • Огірки - 200 грам (солоні)
  • Картопля - 300 грам (відвареної в мундирі)
  • Горошок - 200 грам (консервований)
  • Яйце - 3 штуки (зварити круто)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
& Quot; Олів'є
Підготуйте всі інгредієнти.
& Quot; Олів'є
Ковбасу наріжте невеликими кубиками і складіть в глибоку миску або салатник.
& Quot; Олів'є
Додайте нарізані кубиками огірки.
& Quot; Олів'є
Картопля остудіть і наріжте невеликими кубиками.
& Quot; Олів'є
З горошку злийте весь маринад і додайте в салат.
& Quot; Олів'є
Яйця очистіть і наріжте кубиками.
& Quot; Олів'є
Заправте салат майонезом, додайте за смаком сіль і все добре перемішайте. "Олів'є" без моркви готової.
& Quot; Олів'є
Смачного!

Схожі рецепти