Рецепт Оладки звичайні фото

Оладки звичайні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Пісні страви
На швидку руку, На сніданок
Випічка, Оладки

Покажу вам, як приготувати оладки звичайні. Це відмінний варіант на сніданок або швидкий перекус. Готуються оладки всього хвилин 15 і завжди виходять пишними і красивими. Спробуйте!

Такі оладки подавати можна з будь-якими солодкими сиропами, ягодами і фруктами. Але якщо в тісто додати трохи менше цукру, то оладки згодяться і для того, щоб подати їх, наприклад, з беконом. Так що це цілком універсальна випічка для сніданку. Обов'язково навчитеся готувати оладки.


  • Борошно пшеничне - 240 грам (можна взяти суміш пшеничного і цільнозерновий)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 360 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - За смаком
  • Йогурт грецький - 120 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
оладки звичайні - фото крок 1
У мисці змішайте борошно, сіль, цукор, розпушувач. Додайте трохи ваніліну. В окремій мисочці змішайте молоко з яйцями і влийте до борошна.
оладки звичайні - фото крок 2
Як тільки борошно з молоком перемішається, додайте йогурт і ще раз ретельно вимішайте тісто.
оладки звичайні - фото крок 3
На сковороду з маслом викладайте тісто і смажте хвилини 2-3 (поки не з'являться бульбашки), потім переверніть і смажте ще хвилинки 1, 5.

Схожі рецепти