Оладки звичайні
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам, як приготувати оладки звичайні. Це відмінний варіант на сніданок або швидкий перекус. Готуються оладки всього хвилин 15 і завжди виходять пишними і красивими. Спробуйте!
Такі оладки подавати можна з будь-якими солодкими сиропами, ягодами і фруктами. Але якщо в тісто додати трохи менше цукру, то оладки згодяться і для того, щоб подати їх, наприклад, з беконом. Так що це цілком універсальна випічка для сніданку. Обов'язково навчитеся готувати оладки.
- Борошно пшеничне - 240 грам (можна взяти суміш пшеничного і цільнозерновий)
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 360 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Ваніль - За смаком
- Йогурт грецький - 120 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
У мисці змішайте борошно, сіль, цукор, розпушувач. Додайте трохи ваніліну. В окремій мисочці змішайте молоко з яйцями і влийте до борошна.
Як тільки борошно з молоком перемішається, додайте йогурт і ще раз ретельно вимішайте тісто.
На сковороду з маслом викладайте тісто і смажте хвилини 2-3 (поки не з'являться бульбашки), потім переверніть і смажте ще хвилинки 1, 5.