Рецепт Оладки з яблуками на молоці фото

Оладки з яблуками на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Урізноманітнити просту випічку на сніданок пропоную цікавим варіантом, як приготувати млинці з яблуками на молоці. Ніжні, пишні і дійсно смачні, вони стоять вашої уваги. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

В цей рецепт я рекомендую використовувати солодкі і м'які яблучка, попередньо очистивши їх від шкірки. Крім того, для аромату можна додати корицю, наприклад, або ванілін. Що стосується цукру, то тут все залежить від ваших смакових уподобань. Але не раджу класти багато, інакше оладки можуть погано зніматися зі сковороду. Краще подавайте їх до столу з солодким сиропом або згущеним молоком, наприклад.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
оладки з яблуками на молоці - фото крок 1
1. Для початку в глибоку миску вбийте яйце, додайте цукор і збийте все міксером або віночком. Влийте половину молока.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 2
2. Додайте соду або розпушувач.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 3
3. Всипте просіяне борошно.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте і додайте невеликими порціями молоко, щоб довести тісто до потрібної консистенції.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 5
5. Яблуко вимийте, очистіть і наріжте тонкими пластинками. Можна також натерти на крупній тертці, наприклад.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 6
6. Додайте яблука в тісто, перемішайте. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 7
7. Ложкою викладайте тісто на сковороду і смажте оладки до рум'яності з обох сторін.
оладки з яблуками на молоці - фото крок 8
8. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти