Рецепт Оладки з рису фото

Оладки з рису
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Крупи , Мал
Роздільне харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Десерти , Оладки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Рецепт, як приготувати млинці з рису - це відмінний спосіб використовувати залишки вареного рису, який у вас міг залишитися від приготування гарніру або начинки для пиріжків, пирога, голубців.

Опис приготування:

Ці оладки з рису солодкі, тому подавайте на сніданок, на полуденок або як перекус. До них подавайте сироп, варення, мідь, можна додати ягоди або фрукти. Блюдо готується дуже швидко, якщо у вас є готовий відварений рис або відваріть його перед початком приготування.

  • Відварений рис - 1, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
оладки з рису - фото крок 1
1. У миску викладіть відварений рис, додайте до нього яйце, ванільний екстракт, корицю і маленьку щіпку солі.
оладки з рису - фото крок 2
2. Перемішайте все гарненько, щоб вийшла однорідна маса.
оладки з рису - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним або вершковим маслом. Сформуйте невеликі оладки або зачерпніть рисову масу ложкою. Викладіть оладки на розігріту поверхню.
оладки з рису - фото крок 4
4. Притисніть злегка лопаткою, щоб форма була не така щільна.
оладки з рису - фото крок 5
5. Обсмажуйте оладки з двох сторін до появи світлого золотистого кольору.
оладки з рису - фото крок 6
6. Подавайте відразу після обсмажування, полив сиропом або медом і з шматочком вершкового масла.

Схожі рецепти