Оладки з кабачків і рису
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо апетитні і дуже смачні оладки з кабачків і рису. Рецепт досить простий, єдине, що варто підготувати заздалегідь - це відварити рис, в іншому - простіше не придумати!
При бажанні в рецепт можна додати сир або м'ясні вироби. Смажити оладки будемо на сковороді. Подавати до столу оладки можна з різними разносолами або свіжими овочами, також можна додати зелень. Звичайно ж, які оладки без сметани або соусу - тут не виняток, подавайте до столу улюблений варіант.
- Мал - 100 грам (відвареної)
- Кабачки - 250-300 грам
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Рис можете взяти будь-якого сорту, заздалегідь відваріть його до повної готовності.
Натріть кабачок на середній терці, перекладіть стружку в глибоку миску.
Перекладіть до кабачків готовий рис, додайте сіль і перець за смаком.
Вбийте слідом до рису куряче яйце.
Невеликими частинами додайте трохи пшеничного борошна, потім перемішайте всі інгредієнти.
Сковороду прогрійте і влийте масло, смажте оладки з обох сторін по 3-4 хвилини.
Приємного вам апетиту!