Рецепт Оладки з кабачків і рису фото

Оладки з кабачків і рису
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Крупи , Кабачок , Мал
Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Готуємо апетитні і дуже смачні оладки з кабачків і рису. Рецепт досить простий, єдине, що варто підготувати заздалегідь - це відварити рис, в іншому - простіше не придумати!

Опис приготування:

При бажанні в рецепт можна додати сир або м'ясні вироби. Смажити оладки будемо на сковороді. Подавати до столу оладки можна з різними разносолами або свіжими овочами, також можна додати зелень. Звичайно ж, які оладки без сметани або соусу - тут не виняток, подавайте до столу улюблений варіант.

  • Мал - 100 грам (відвареної)
  • Кабачки - 250-300 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сухий часник - За смаком
оладки з кабачків і рису - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Рис можете взяти будь-якого сорту, заздалегідь відваріть його до повної готовності.
оладки з кабачків і рису - фото крок 2
Натріть кабачок на середній терці, перекладіть стружку в глибоку миску.
оладки з кабачків і рису - фото крок 3
Перекладіть до кабачків готовий рис, додайте сіль і перець за смаком.
оладки з кабачків і рису - фото крок 4
Вбийте слідом до рису куряче яйце.
оладки з кабачків і рису - фото крок 5
Невеликими частинами додайте трохи пшеничного борошна, потім перемішайте всі інгредієнти.
оладки з кабачків і рису - фото крок 6
Сковороду прогрійте і влийте масло, смажте оладки з обох сторін по 3-4 хвилини.
оладки з кабачків і рису - фото крок 7
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти