Оладки з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Ще моя бабуся готувала оладки з кабачків. Здивувати цим блюдом складно, але воно без сумніву дуже смачне. Зробіть такі і ви, підкажу простий рецепт, як приготувати оладки з кабачком.
Варто позбутися зайвого соку, тому викладіть подрібнені кабачки в друшляк або в сито і посоліть. Потім, через пару хвилин, відіжміть. Обсмажте оладки на сковороді і подавайте їх гарячими (можна зі сметаною або зробіть легкий соус). Такі оладки гарні до сніданку або на вечерю.
- Кабачки - 700 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Кріп - 1/3 склянки
- Яйця - 2 штуки
1. Вимийте кабачки і, не очищаючи їх від шкірки, натріть на дрібній тертці. Викладіть кабачки в друшляк і посоліть, залиште на 15-30 хвилин, потім відіжміть.
2. Наріжте дрібно кріп, додайте до кабачків, а також всипте борошно, розпушувач, вбийте яйця і перемішайте.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть оладки (приблизно по столовій ложці на кожен оладок).
4. Обсмажуйте оладки з двох боків до рум'яної скоринки.
5. Подавайте оладки відразу після обсмажування, смачного!