Рецепт Оладки з кабачком фото

Оладки з кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Кабачок
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Ще моя бабуся готувала оладки з кабачків. Здивувати цим блюдом складно, але воно без сумніву дуже смачне. Зробіть такі і ви, підкажу простий рецепт, як приготувати оладки з кабачком.

Опис приготування:

Варто позбутися зайвого соку, тому викладіть подрібнені кабачки в друшляк або в сито і посоліть. Потім, через пару хвилин, відіжміть. Обсмажте оладки на сковороді і подавайте їх гарячими (можна зі сметаною або зробіть легкий соус). Такі оладки гарні до сніданку або на вечерю.

  • Кабачки - 700 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - 1/3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
оладки з кабачком - фото крок 1
1. Вимийте кабачки і, не очищаючи їх від шкірки, натріть на дрібній тертці. Викладіть кабачки в друшляк і посоліть, залиште на 15-30 хвилин, потім відіжміть.
оладки з кабачком - фото крок 2
2. Наріжте дрібно кріп, додайте до кабачків, а також всипте борошно, розпушувач, вбийте яйця і перемішайте.
оладки з кабачком - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть оладки (приблизно по столовій ложці на кожен оладок).
оладки з кабачком - фото крок 4
4. Обсмажуйте оладки з двох боків до рум'яної скоринки.
оладки з кабачком - фото крок 5
5. Подавайте оладки відразу після обсмажування, смачного!

Схожі рецепти