Оладки з чорницею
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з чорницею - це ситний і смачний сніданок для всієї родини. Я роблю їх на молоці, піднімаються вони так само добре, як і на кислому молоці. Розповідаю, як приготувати оладки з чорницею!
Оладки для меня - ідеальний сніданок, тому що вони виходять ситними і смачними. Їх можна їсти і є! Захоплююсь додавати різні ягоди та інші інгредієнти: терте яблуко, шматочки банана. Але ось спробувала з чорницею і мені так сподобалось, що вирішила поділитися з вами. Рецепт оладок з чорницею - до вашої уваги. Смачного!
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 170 грам (бажано самоподнімающейся. )
- Порошок для випічки - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Молоко - 375 мілілітрів
- Оливкова олія - За смаком
- Чорниця - 1 Склянка (але насправді, можете покласти чорниці за смаком. )
- Соняшникова олія - За смаком (для смаження.)
Замішуємо тісто. Спершу висипаємо борошно.
Окремо змішуємо яйця, молоко, порошок для випічки, оливкова олія і сіль. І виливаємо в борошно.
Змішуємо тісто. Воно виходить, як густа сметана. Додаємо ягоди і перемішуємо вже з ягодами. Обережно, не пам'ятаєте ягідки, якщо хочете, щоб в оладках вони були цілими:)
Смажте їх, як звичайні оладки. Спочатку з одного боку, поки не підрум'яняться знизу боки. Потім переверніть. І на іншій стороні.
Готові млинці можете полити медом, кленовим сиропом або просто подати з варенням. Захоплююсь традиційно, зі сметаною, )