Оладки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли скупчуються молочні залишки, я готую оладки. Але іноді так не хочеться стояти біля плити, тому я вдаюся до допомоги духовки. Оладки випікаю в ній. Смак, звичайно, відрізняється, але корисніше.
Для оладок підійдуть будь-які кисломолочні залишки. Якщо ви будете випікати без паперу, то рясно змастіть перед випічкою деко.
- Сир - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кефір - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 3 Ст. Ложки (маленькі)
- Цукор - За смаком
- Дріжджі - 0, 5 чайних ложки (сухі)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У теплому кефірі розчинити дріжджі.
Додайте яйця, сметану, сир, цукор. Пробийте занурювальним блендером.
Розтопити вершкове масло і додайте в чашу.
Введіть борошно. Ретельно розмішайте і залиште в теплому місці на 30 хвилин.
З плином часу розлийте тісто на деко, застелене пергаментом. Поставте в розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
Готові оладки дістаньте з духовки. Зніміть з дека. Сервіруйте і подавайте гарячими.
Смачного!