Кабачкові оладки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашніх оладок приготованих власноручно? Кабачкові оладки в духовці - ситне і низькокалорійне блюдо до вашого столу!
Перед приготуванням підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки беріть з розрахунку: 2 невеликих кабачка на одну порцію. Коли кабачкові оладки в духовці будуть готові, подавайте на стіл разом зі свіжою сметаною або соусом, хто як любить. Нижче наведено покроковий рецепт.
- Кабачки - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 1/2 склянки
- Молоко - 1/2 склянки
Натираємо кабачки на крупній тертці і вичавлюємо з них весь сік. Так само натираємо цибулю.
Приготуйте суміш з яєць, борошна і молока. Гарненько перемішайте.
З'єднайте кабачки з цибулею в окремій посудині. Влийте туди отриману яєчну суміш і перемішайте.
Змастіть деко олією. Викладіть на нього майбутні оладки. Запікати 20 хвилин при температурі 200 градусів. Не забудьте перевернути оладки.
Готово! Смачного!