Рецепт Оладки на кисляку пишні фото

Оладки на кисляку пишні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Кисле молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Дуже смачні, пишні та ніжні оладки до вечері або на сніданок для всієї родини. А рецепт дуже простий, ви легко впораєтеся з випічкою. Оладки за цим рецептом вийдуть у вас завжди, перевірено часом.

Опис приготування:

Пишні і смачні теплі оладки люблять все, але не у всіх вони виходять такими, як хотілось би. Почитайте, як приготувати млинці на кислому молоці пишні за цим рецептом. Ці у вас точно вийдуть. І чим кисліше кисле молоко, тим пишніше будуть оладки. Рецепт приготування дуже простий:

1. Нагріваємо кисле молоко градусів до 40, додаємо до неї цукор, ложку рослинної олії, сіль і яйце. Розмішуємо до однорідності.

2. І додаємо 2 склянки борошна, змішаних з содою. Розмішуємо віночком.

3. Потім починаємо потроху додавати борошно, що залишилося і розмішувати тісто. Воно повинно бути густим, як сметана. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше, адже вона у всіх різна.

4. Готове тісто більше не перемішуємо, даємо йому постояти хвилин 5.

5. Розігріваємо сковороду з ложкою рослинного масла і викладаємо ложкою тісто, формуючи оладки.

6. Смажимо на середньому вогні з обох сторін. Сковорідку кришкою не накривати. Масло на сковороду додаємо по ложці при випічці кожної партії.

Подаємо оладки зі сметаною, медом, варенням і з чим вашій душі завгодно


  • Кисле молоко - 0, 5 L
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка (без верху)
  • Борошно пшеничне - 3 склянки(Может уйти чуть меньше)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів(1 столова ложка в тісто)
Пишні і смачні теплі оладки люблять все, але не у всіх вони виходять такими, як хотілось би. Почитайте, як приготувати млинці на кислому молоці пишні за цим рецептом. Ці у вас точно вийдуть. І чим кисліше кисле молоко, тим пишніше будуть оладки. Рецепт приготування дуже простий:

1. Нагріваємо кисле молоко градусів до 40, додаємо до неї цукор, ложку рослинної олії, сіль і яйце. Розмішуємо до однорідності.

2. І додаємо 2 склянки борошна, змішаних з содою. Розмішуємо віночком.

3. Потім починаємо потроху додавати борошно, що залишилося і розмішувати тісто. Воно повинно бути густим, як сметана. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше, адже вона у всіх різна.

4. Готове тісто більше не перемішуємо, даємо йому постояти хвилин 5.

5. Розігріваємо сковороду з ложкою рослинного масла і викладаємо ложкою тісто, формуючи оладки.

6. Смажимо на середньому вогні з обох сторін. Сковорідку кришкою не накривати. Масло на сковороду додаємо по ложці при випічці кожної партії.

Подаємо оладки зі сметаною, медом, варенням і з чим вашій душі завгодно

Схожі рецепти