Оладки на кисляку пишні
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні, пишні та ніжні оладки до вечері або на сніданок для всієї родини. А рецепт дуже простий, ви легко впораєтеся з випічкою. Оладки за цим рецептом вийдуть у вас завжди, перевірено часом.
Пишні і смачні теплі оладки люблять все, але не у всіх вони виходять такими, як хотілось би. Почитайте, як приготувати млинці на кислому молоці пишні за цим рецептом. Ці у вас точно вийдуть. І чим кисліше кисле молоко, тим пишніше будуть оладки. Рецепт приготування дуже простий:
1. Нагріваємо кисле молоко градусів до 40, додаємо до неї цукор, ложку рослинної олії, сіль і яйце. Розмішуємо до однорідності.
2. І додаємо 2 склянки борошна, змішаних з содою. Розмішуємо віночком.
3. Потім починаємо потроху додавати борошно, що залишилося і розмішувати тісто. Воно повинно бути густим, як сметана. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше, адже вона у всіх різна.
4. Готове тісто більше не перемішуємо, даємо йому постояти хвилин 5.
5. Розігріваємо сковороду з ложкою рослинного масла і викладаємо ложкою тісто, формуючи оладки.
6. Смажимо на середньому вогні з обох сторін. Сковорідку кришкою не накривати. Масло на сковороду додаємо по ложці при випічці кожної партії.
Подаємо оладки зі сметаною, медом, варенням і з чим вашій душі завгодно
- Кисле молоко - 0, 5 L
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка (без верху)
- Борошно пшеничне - 3 склянки(Может уйти чуть меньше)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів(1 столова ложка в тісто)
1. Нагріваємо кисле молоко градусів до 40, додаємо до неї цукор, ложку рослинної олії, сіль і яйце. Розмішуємо до однорідності.
2. І додаємо 2 склянки борошна, змішаних з содою. Розмішуємо віночком.
3. Потім починаємо потроху додавати борошно, що залишилося і розмішувати тісто. Воно повинно бути густим, як сметана. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше, адже вона у всіх різна.
4. Готове тісто більше не перемішуємо, даємо йому постояти хвилин 5.
5. Розігріваємо сковороду з ложкою рослинного масла і викладаємо ложкою тісто, формуючи оладки.
6. Смажимо на середньому вогні з обох сторін. Сковорідку кришкою не накривати. Масло на сковороду додаємо по ложці при випічці кожної партії.
Подаємо оладки зі сметаною, медом, варенням і з чим вашій душі завгодно