Рецепт Новорічний салат з куркою фото

Новорічний салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Куряче філе , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Рецепт новорічного салату з куркою вийшов сам. Я просто думала, як би красиво оформити закуску з курки і вийшов такий салат з апельсином і свіжою зеленню. Пригощайтеся.

Опис приготування:

1. Спочатку, звичайно, зробимо закуску з курки. Змішайте в чашці яйце, і мука. В окрему плоску тарілку насипте насіння кунжуту.

2. Філе курки помийте. Просушіть паперовим рушником.

3. У сковороду налийте рослинного масла для смаження. Розігрійте.

4. Куряче філе обваляйте в яйці з борошном, а потім в насінні кунжуту. Насіння повинні пристати до курки все.

5. І обсмажте куряче філе з обох сторін до золотистої скоринки. Кунжут стане рум'яним.

6. Помийте всю зелень і проростки пшениці.

7. Апельсин почистіть і наріжте часточками.

8. У глибокій чашці перемішайте листя салату, rukkolu, проростки пшениці і апельсин. Додати сіль за смаком.

9. Викладіть все на тарілку. Зверху салату покладіть готове обсмажене курячої філе. Полийте все лимонним соком.

Вийшов дуже гарний новорічний салат з куркою. Насолоджуйтесь його приємним і ніжним смаком. Курочка тане в роті! А хрустка кунжутове скоринка стане родзинкою страви.

Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Листя салату - 150 грам (візьміть і темних і зелених.)
  • Рукола - 50 грам
  • Апельсин - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Лимонний сік - 50 мілілітрів
  • Насіння кунжуту - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Проростки пшениці - 50 грам (продаються в багатьох магазинах.)
1. Спочатку, звичайно, зробимо закуску з курки. Змішайте в чашці яйце, і мука. В окрему плоску тарілку насипте насіння кунжуту.

2. Філе курки помийте. Просушіть паперовим рушником.

3. У сковороду налийте рослинного масла для смаження. Розігрійте.

4. Куряче філе обваляйте в яйці з борошном, а потім в насінні кунжуту. Насіння повинні пристати до курки все.

5. І обсмажте куряче філе з обох сторін до золотистої скоринки. Кунжут стане рум'яним.

6. Помийте всю зелень і проростки пшениці.

7. Апельсин почистіть і наріжте часточками.

8. У глибокій чашці перемішайте листя салату, rukkolu, проростки пшениці і апельсин. Додати сіль за смаком.

9. Викладіть все на тарілку. Зверху салату покладіть готове обсмажене курячої філе. Полийте все лимонним соком.

Вийшов дуже гарний новорічний салат з куркою. Насолоджуйтесь його приємним і ніжним смаком. Курочка тане в роті! А хрустка кунжутове скоринка стане родзинкою страви.

Смачного!

Схожі рецепти