Рецепт Норвезька суп фото

Норвезька суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Норвезька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Морепродукти , Мідії і гребінці , Сьомга , Плавлений сир
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Норвезька суп готується з морепродуктів. Тут присутні: сьомга, креветки, гребінці і мідії. Суп виходить дуже незвичайним за смаком, а за рахунок плавлених сирків набуває гарний колір.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування норвезького супу. Він готується на основі сьомги (філе), з додаванням овочів і різних морепродутов (гребінці, креветки, мідії). Готовий суп можна подавати з скибочками лимона, оливками і звареними окремо тигровими креветками. Удачі в приготуванні!

  • Сьомга - 500 грам
  • Асорті морепродуктів - За смаком (мідії, гребінці і креветки)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Плавлений сирок - 3 штуки
норвезька суп - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте і очистіть.
норвезька суп - фото крок 2
З сьомги варимо бульйон. За допомогою сита проціджуємо бульйон.
норвезька суп - фото крок 3
Плавлений сир натріть на тертці. Додайте в киплячий бульйон.
норвезька суп - фото крок 4
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до золотистого кольору.
норвезька суп - фото крок 5
Додайте натерту на тертці моркву, обсмажте разом з цибулею.
норвезька суп - фото крок 6
Цибулю і моркву відправляємо в суп. Також закладаємо порізану картоплю. Тим часом, обсмажте на сковороді морепродукти, додавши приправи за смаком. Обсмажені морепродукти закладаємо в бульйон.
норвезька суп - фото крок 7
Для 10 хвилин до закінчення приготування, додаємо в суп дрібно порізаний перець і зелень + спеції, сіль за смаком.
норвезька суп - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти