Норвезька суп
(покроковий рецепт з фото)
Норвезька суп готується з морепродуктів. Тут присутні: сьомга, креветки, гребінці і мідії. Суп виходить дуже незвичайним за смаком, а за рахунок плавлених сирків набуває гарний колір.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування норвезького супу. Він готується на основі сьомги (філе), з додаванням овочів і різних морепродутов (гребінці, креветки, мідії). Готовий суп можна подавати з скибочками лимона, оливками і звареними окремо тигровими креветками. Удачі в приготуванні!
- Сьомга - 500 грам
- Асорті морепродуктів - За смаком (мідії, гребінці і креветки)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Плавлений сирок - 3 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте і очистіть.
З сьомги варимо бульйон. За допомогою сита проціджуємо бульйон.
Плавлений сир натріть на тертці. Додайте в киплячий бульйон.
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до золотистого кольору.
Додайте натерту на тертці моркву, обсмажте разом з цибулею.
Цибулю і моркву відправляємо в суп. Також закладаємо порізану картоплю. Тим часом, обсмажте на сковороді морепродукти, додавши приправи за смаком. Обсмажені морепродукти закладаємо в бульйон.
Для 10 хвилин до закінчення приготування, додаємо в суп дрібно порізаний перець і зелень + спеції, сіль за смаком.
Смачного!