Рецепт Ніжні млинці фото

Ніжні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці

Млинці вміють пекти все господині. Пропонуємо вам на розгляд абсолютно приголомшливий рецепт з маленьким секретом - ніжні млинці, що відрізняються оригінальним смаком і ароматом. Сім'я оцінить!

Перед вами рецепт приготування ніжних млинців. Секрет полягає в використанні для тесту збитих білків. Переваги десерту, приготованого таким способом, в його м'якості і пишності. Млинці зі всілякими начинками займуть гідне місце за святковим столом як холодні закуски. Вони завжди будуть доречні в якості відмінного перекусу для повсякденної кухні.

  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 40 грам
ніжні млинці - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати ніжні млинці, підготуйте яйця. Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з цукровим піском, сіль за смаком, додавши півсклянки молока, ретельно збийте виделкою.
ніжні млинці - фото крок 2
2. Постійно перемішуючи, вводите борошно до отримання густого тесту. Поступово додавайте решту молока, не припиняючи помішувати.
ніжні млинці - фото крок 3
3. Акуратно влийте олію, після чого знову ретельно перемішайте.
ніжні млинці - фото крок 4
4. Окремо збивайте білки протягом декількох хвилин до пікової м'якості. Гранично акуратно введіть білки в тісто, супроводжуючи рухами від низу до верху.
ніжні млинці - фото крок 5
5. Розжарити сковорідку, змастіть її соняшниковою олією. Налийте в неї порційне кількість тіста. Смажте до утворення золотого відтінку (1-2 хвилини з одного боку). Прожарте млинець з другої сторони, контролюючи готовність за кольором млинця. Готовий продукт складайте на блюдо, перемазуючи вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти