Ніжні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці вміють пекти все господині. Пропонуємо вам на розгляд абсолютно приголомшливий рецепт з маленьким секретом - ніжні млинці, що відрізняються оригінальним смаком і ароматом. Сім'я оцінить!
Перед вами рецепт приготування ніжних млинців. Секрет полягає в використанні для тесту збитих білків. Переваги десерту, приготованого таким способом, в його м'якості і пишності. Млинці зі всілякими начинками займуть гідне місце за святковим столом як холодні закуски. Вони завжди будуть доречні в якості відмінного перекусу для повсякденної кухні.
- Молоко - 1, 5 склянки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 40 грам
1. Перед тим як приготувати ніжні млинці, підготуйте яйця. Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з цукровим піском, сіль за смаком, додавши півсклянки молока, ретельно збийте виделкою.
2. Постійно перемішуючи, вводите борошно до отримання густого тесту. Поступово додавайте решту молока, не припиняючи помішувати.
3. Акуратно влийте олію, після чого знову ретельно перемішайте.
4. Окремо збивайте білки протягом декількох хвилин до пікової м'якості. Гранично акуратно введіть білки в тісто, супроводжуючи рухами від низу до верху.
5. Розжарити сковорідку, змастіть її соняшниковою олією. Налийте в неї порційне кількість тіста. Смажте до утворення золотого відтінку (1-2 хвилини з одного боку). Прожарте млинець з другої сторони, контролюючи готовність за кольором млинця. Готовий продукт складайте на блюдо, перемазуючи вершковим маслом. Смачного!