Тонкі млинці на молоці «ніжні»
(покроковий рецепт з фото)
Зробити тонкі млинці вміє не кожен, тому мій рецепт допоможе вам впоратися з цим непростим завданням. Млинці можна подавати з начинкою або без, тут кожен може підключити свою уяву.
Млинці можна заморозити або є відразу, мені більше подобається останній варіант, адже млинці смачніше, коли гарячі. Можна спекти їх на воді, проте на молоці вони набагато смачніше. Подавайте їх з морозивом, зі свіжими ягодами або фруктами, з медом або згущеним молоком.
- Борошно - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 280 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
1
1. Змішайте яйця з молоком, додайте сіль, цукор і борошно, замішайте віночком до утворення однорідної маси без грудочок.
2
2. Сковороду змажте рослинним маслом, надішліть її на вогонь, вилийте трохи тесту, щоб воно тільки покрило сковороду.
3
3. Обсмажуйте млинці до рум'яної скоринки і переверніть, потім обсмажте на другій стороні.
4
4. Готові млинці викладіть в тарілку і подавайте відразу.