Рецепт Найпростіший морквяний торт фото

Найпростіший морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Єврейська кухня
Борошно, Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Якщо ви до цих пір не пекли морквяний торт, обов'язково приготуйте його за моїм рецептом. Тортик виходить дуже смачний, соковитий і ніжний, а готується він дуже просто. Беріть на замітку!

Приготувати морквяний торт дуже просто. Найскладніше в ньому - це підготувати всі продукти за списком. Дивіться покроковий рецепт, результат вас точно не розчарує.

  • Морква - 350 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль - 3 грами
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Крем - 50 грам
  • Борошно - 355 грам
  • Розпушувач - 14 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Ядра волоських горіхів - 50 грам
  • Суха цедра лимона - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 180 грам (в вершках)
  • Вершковий сир - 140 грам (в вершках)
  • Цукрова пудра - 200 грам (в вершках)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка (в вершках)
  • Цукор - 150 грам (в тісто)
найпростіший морквяний торт - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
найпростіший морквяний торт - фото крок 2
Змішайте в ємності для замішування тіста яйця, сіль, цукор, рослинне масло і сметану, розмішайте.
найпростіший морквяний торт - фото крок 3
Натріть моркву на дрібній тертці.
найпростіший морквяний торт - фото крок 4
Подрібніть ядра волоських горіхів, але не дуже дрібно.
найпростіший морквяний торт - фото крок 5
Змішайте всі інші сухі інгредієнти: борошно, корицю, розпушувач, лимонну цедру, мускатний горіх.
найпростіший морквяний торт - фото крок 6
Частинами введіть сухі інгредієнти до яєчної суміші.
найпростіший морквяний торт - фото крок 7
В останню чергу додайте моркву і волоські горіхи.
найпростіший морквяний торт - фото крок 8
Розмішайте силіконової лопаткою до однорідності.
найпростіший морквяний торт - фото крок 9
Підготуйте форму для випічки, зробіть "французьку сорочку", тобто змастіть вершковим маслом і обсипте борошном, надлишки борошна струсіть.
найпростіший морквяний торт - фото крок 10
Викладіть тісто у форму, розрівняйте, випікайте при температурі 180-200 градусів 40-45 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою.
найпростіший морквяний торт - фото крок 11
Поки випікається корж, приготуйте крем, для цього збийте розм'якшене вершкове масло.
найпростіший морквяний торт - фото крок 12
Додайте вершковий сир.
найпростіший морквяний торт - фото крок 13
Всипте цукрову пудру і ванільний цукор, знову збийте.
найпростіший морквяний торт - фото крок 14
Готовий крем поставте в холодильник для стабілізації.
найпростіший морквяний торт - фото крок 15
Випечений корж слід повністю охолодити.
найпростіший морквяний торт - фото крок 16
Розріжте на 2-3 коржа, у мене форма великого діаметра, тому ріжу корж на 2 частини.
найпростіший морквяний торт - фото крок 17
Змастіть кремом нижній корж.
найпростіший морквяний торт - фото крок 18
Покладіть верхній корж, змастіть верх і боки торта кремом, приблизно 1/3 крему перекладіть в кондитерський мішок і прикрасьте торт зверху, можна присипати залишками горіхів. Бока можна обсипати крихтою від печива.
найпростіший морквяний торт - фото крок 19
Торт має настоятися 2-3 годину, після чого його можна подавати до столу. Торт вийшов смачний і ароматний! Приємного чаювання!

Схожі рецепти