Наливна пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами приклад простий солодкої домашньої випічки. Якщо вам до душі ніжні, апетитні пироги з фруктами, тоді обов'язково запам'ятайте цей класний рецепт і повторіть на своїй кухні.
Покажу вам, як приготувати наливний пиріг з яблуками і ароматною корицею. Такий десерт можна подавати до чаю або з кулькою морозива, наприклад. Смак - приголомшливий, а процес настільки простий і швидкий, що його під силу повторити навіть абсолютному новачкові в кулінарії. Але про все розповім по порядку.
- Яблуко - 6-8 штук
- Кориця і цукор - За смаком
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1.5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка

1. Яблука вимийте, очистіть і наріжте тонкими пластинками. Форму застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом. Викладайте яблука в форму.

2. Ось так повинно вийти в результаті. Трохи цукру змішайте з корицею і присипте яблука. Для приготування тіста збийте яйця з цукром, додайте вершкове масло, борошно і ванільний екстракт.

3. Акуратно налийте тісто зверху яблук.

4. Залиште на кілька хвилин, поки тісто не осяде.

5. Після можна верх пирога знову присипати корицею з цукром. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте пиріг близько 80 хвилин.

6. А ось і результат.
Смачного!
Смачного!