Рецепт Наливна пиріг з яблуками фото

Наливна пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Яйця
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Перед вами приклад простий солодкої домашньої випічки. Якщо вам до душі ніжні, апетитні пироги з фруктами, тоді обов'язково запам'ятайте цей класний рецепт і повторіть на своїй кухні.

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати наливний пиріг з яблуками і ароматною корицею. Такий десерт можна подавати до чаю або з кулькою морозива, наприклад. Смак - приголомшливий, а процес настільки простий і швидкий, що його під силу повторити навіть абсолютному новачкові в кулінарії. Але про все розповім по порядку.

  • Яблуко - 6-8 штук
  • Кориця і цукор - За смаком
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1.5 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
наливна пиріг з яблуками - фото крок 1
1. Яблука вимийте, очистіть і наріжте тонкими пластинками. Форму застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом. Викладайте яблука в форму.
наливна пиріг з яблуками - фото крок 2
2. Ось так повинно вийти в результаті. Трохи цукру змішайте з корицею і присипте яблука. Для приготування тіста збийте яйця з цукром, додайте вершкове масло, борошно і ванільний екстракт.
наливна пиріг з яблуками - фото крок 3
3. Акуратно налийте тісто зверху яблук.
наливна пиріг з яблуками - фото крок 4
4. Залиште на кілька хвилин, поки тісто не осяде.
наливна пиріг з яблуками - фото крок 5
5. Після можна верх пирога знову присипати корицею з цукром. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте пиріг близько 80 хвилин.
наливна пиріг з яблуками - фото крок 6
6. А ось і результат.
Смачного!

Схожі рецепти