Наливна пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Наливні пироги користуються великою популярністю у господинь по всьому світу. Це не дивно, вони готуються набагато простіше звичайних пирогів. Вам не доведеться возитися з тестом, просто залийте начинку.
Щоб приготувати смачний наливний пиріг, слід правильно зробити для нього тісто. Воно не повинно бути занадто рідким, інакше вони не пропечеться. Але і густим тісто не варто робити, так як пиріг буде занадто жорстким. Щоб дізнатися, як приготувати наливний пиріг з капустою, просто прочитайте цей рецепт.
- Капуста - 300 грам
- Лук-пориста - 70 грам
- Кріп - 20 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Розпушувач тіста - 2 чайних ложки
- Кунжутне насіння - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
У капусти зніміть верхні листи, наріжте її за допомогою гострого ножа або спеціальної насадки на тертці. Викладіть капусту в миску, сіль і пам'ятати руки, щоб та пустила сік. Наріжте кріп і порей, додайте до капусти.
Потім вам необхідно приготувати заливку для пирога. Для цього в скляну миску вбийте сирі курячі яйця, додайте сметану і майонез.
Борошно кілька разів просійте з розпушувачем і введіть в миску з рідкими інгредієнтами. Додайте щіпку солі, яка підкреслить смак випічки. Ретельно все перемішайте. Тісто має бути по консистенції таким, як на оладки.
Змастіть сковороду або форму для запікання олією, вилийте в неї половину від усього тесту. Потім викладіть на тісто начинку з капусти, розподіливши її рівномірно.
Вилийте поверх начинки залишок тіста. Зверху присипте його кунжутним насінням. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, запікайте в ній пиріг сорок хвилин.