Наливна пиріг з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Наливні пироги дуже прості і швидкі в приготуванні. Великий плюс цього смачного грибного пирога - легкість приготування і простий список продуктів, які напевно є у вас в холодильнику.
Рецепт, як приготувати наливний пиріг з грибами і сиром, можна вдосконалити в залежності від смаків у вашій родині. Додайте в нього улюблені спеції або овочі (цибуля, наприклад), і блюдо миттєво перетвориться.
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Гриби - 0, 5 кілограма
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
1. Наріжте гриби невеликими шматочками.
2. На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте в ньому грибочки. Не забудьте посолити.
3. Для приготування тіста в миску вбийте яйця, додайте сіль, розмішайте все виделкою.
4. Додайте соду і кефір, почніть перемішувати. Кількома прийомами введіть просіяне борошно.
5. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Вилийте більшу частину тесту, викладіть на нього начинку з грибів. Зверху вилийте залишок тіста.
6. Посипте зверху тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30-40 хвилин.
7. Вийміть пиріг з форми - і насолоджуйтеся!