Наливна пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Основний плюс наливних пирогів - легкість приготування. Такі рецепти дозволяють заощадити не тільки час, але і нерви. Так ще і дуже смачний пиріг вийдуть, дуже рекомендую!
Рецепт наливної пирога сподобається тим, хто не любить або не вміє готувати складне тісто. Тісто для наливної пирога нагадує тісто для млинців. Воно таке ж рідке. По суті, їм просто заливають начинку, тому його часто називають наливним тестом. Головна вимога для наливної пирога - тісто має бути м'яким, для цього поряд з гашеного содою використовують кисломолочні продукти. Наприклад, дуже популярні наливні пироги на кефірі. Звичайно, кефір - це не єдине, що можна використовувати, підійдуть також і йогурт, і вершки, але ми з вами сьогодні детально розглянемо рецепт приготування наливної пирога з м'ясом, тісто у нас буде на кефірі. Ну що, приступимо?
- Фарш - 350 грам (яловичий)
- Печериці - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 500 мілілітрів
- Майонез - 150 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка