Рецепт Наливна пиріг з м'ясом фото

Наливна пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Основний плюс наливних пирогів - легкість приготування. Такі рецепти дозволяють заощадити не тільки час, але і нерви. Так ще і дуже смачний пиріг вийдуть, дуже рекомендую!

Рецепт наливної пирога сподобається тим, хто не любить або не вміє готувати складне тісто. Тісто для наливної пирога нагадує тісто для млинців. Воно таке ж рідке. По суті, їм просто заливають начинку, тому його часто називають наливним тестом. Головна вимога для наливної пирога - тісто має бути м'яким, для цього поряд з гашеного содою використовують кисломолочні продукти. Наприклад, дуже популярні наливні пироги на кефірі. Звичайно, кефір - це не єдине, що можна використовувати, підійдуть також і йогурт, і вершки, але ми з вами сьогодні детально розглянемо рецепт приготування наливної пирога з м'ясом, тісто у нас буде на кефірі. Ну що, приступимо?

  • Фарш - 350 грам (яловичий)
  • Печериці - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Майонез - 150 мілілітрів
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 1
Готуємо найпростіше тісто, яке тільки можна придумати. Змішуємо: соду, кефір, майонез, яйця, сіль і цукор. Все це добре збиваємо вінчиком або міксером. Потім додаємо борошно поступово, поки тісто не стане по консистенції схоже на не дуже густу сметану.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 2
На змащеній олією сковороді обсмажуємо фарш до готовності.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 3
Окремо від фаршу обсмажуємо нарізані четвертинками печериці.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 4
Гриби з фаршем з'єднуємо і перемішуємо.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 5
Беремо форму ( у мене силіконова), виливаємо в неї половину тесту.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 6
Викладаємо зверху начинку, рівномірно розподіляємо.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 7
Заливаємо пиріг залишками тіста. І відправляємо пектися в розігрітій до 200 градусів духовку на 15 хвилин, потім зменшуємо вогонь до 180 і печемо ще 15-20 хвилин.
наливна пиріг з м'ясом - фото крок 8
Наш наливний пиріг з м'ясом готовий!

Схожі рецепти