Nalivashniki
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати налівашнікі? Це смажені пиріжки з солодкою начинкою. Прочитайте цей нескладний рецепт і порадуйте свою сім'ю і гостей традиційним російським десерти.
За оригінальним рецептом в тісто не додається цукор. Тому краще вибирати солодке варення.
Пиріжки смажаться дуже швидко. Щоб масло не гірчило, після обсмажування двох партій пиріжків, краще його поміняти.
- Борошно - 450 грам
- Вода чиста - 200 мілілітрів
- Вишневе варення - 200 грам
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка

Для початку замісити просте тісто: змішайте борошно, воду, столову ложку рослинної олії. Додайте в тісто щіпку солі, добре вимісити його руками. Залиште тісто на 30 хвилин.

Розкачайте тісто тонким шаром. Тісто досить липке, тому необхідно рясно посипати робочу поверхню, качалку і руки борошном. Постарайтеся розкачати досить тонкий шар близько 3 мм.

За допомогою склянки з тіста виріжте кружечки. На кожен кружечок викладіть по кілька ягід з вишневого варення. Складіть тісто вдвічі, щоб начинка залишилася всередині і добре защипніть краю пиріжка, щоб варення не випливало.

На сковороду налийте олію шаром приблизно близько сантиметра, добре її розігрійте. Викладіть на сковороду першу партію пиріжків. Обсмажте по кілька секунд на кожній стороні до утворення золотистої скоринки.

Готові пиріжки, виймаючи з сковороди, викладайте на серветку, щоб скло зайве масло. Коли пиріжки трохи охолонуть, їх можна посипати цукровою пудрою. Це особливо важливо, якщо варення з вишні у вас кислувате.