Рецепт Nalivashniki фото

Nalivashniki
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Ягоди, Вишня
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Хочете дізнатися, як приготувати налівашнікі? Це смажені пиріжки з солодкою начинкою. Прочитайте цей нескладний рецепт і порадуйте свою сім'ю і гостей традиційним російським десерти.

За оригінальним рецептом в тісто не додається цукор. Тому краще вибирати солодке варення.

Пиріжки смажаться дуже швидко. Щоб масло не гірчило, після обсмажування двох партій пиріжків, краще його поміняти.

  • Борошно - 450 грам
  • Вода чиста - 200 мілілітрів
  • Вишневе варення - 200 грам
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
Nalivashniki - фото крок 1
Для початку замісити просте тісто: змішайте борошно, воду, столову ложку рослинної олії. Додайте в тісто щіпку солі, добре вимісити його руками. Залиште тісто на 30 хвилин.
Nalivashniki - фото крок 2
Розкачайте тісто тонким шаром. Тісто досить липке, тому необхідно рясно посипати робочу поверхню, качалку і руки борошном. Постарайтеся розкачати досить тонкий шар близько 3 мм.
Nalivashniki - фото крок 3
За допомогою склянки з тіста виріжте кружечки. На кожен кружечок викладіть по кілька ягід з вишневого варення. Складіть тісто вдвічі, щоб начинка залишилася всередині і добре защипніть краю пиріжка, щоб варення не випливало.
Nalivashniki - фото крок 4
На сковороду налийте олію шаром приблизно близько сантиметра, добре її розігрійте. Викладіть на сковороду першу партію пиріжків. Обсмажте по кілька секунд на кожній стороні до утворення золотистої скоринки.
Nalivashniki - фото крок 5
Готові пиріжки, виймаючи з сковороди, викладайте на серветку, щоб скло зайве масло. Коли пиріжки трохи охолонуть, їх можна посипати цукровою пудрою. Це особливо важливо, якщо варення з вишні у вас кислувате.

Схожі рецепти