Начинка з маку
(покроковий рецепт з фото)
Начинку з маку мене вчила робити моя бабуся. Ми робили багато різних пирогів і пиріжків з різними начинками, але найкращою була начинка з маку. Розповідаю, як готувати!
Начинка з маку, правильно приготована, просто чудова. Рулети, булочки з маком все люблять, тому так важливо вміти правильно приготувати начинку з маку. Можна мак ще робити з медом, в цьому випадку мак потрібно також запарювати з водою або молоком, а потім вже додавати мед. Успіхів і приємного апетиту!
- Олія - 120 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 12 чайних ложок

Мак подрібнити на кавомолці.

На слабкому вогні розтопити масло з цукром в молоці.

Суміш постійно помішувати до повного розчинення цукру.

Повільно ввести яйця, постійно помішуючи.

Уварити яйця до густоти.

Всипати мак в молоко, добре перемішати.

Готову начинку можна зберігати тиждень в холодильнику.