Начинка для пиріжків з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Проста, але смачна начинка стане доповненням не тільки пиріжків, але і цілого пирога! Дивимося і запам'ятовуємо рецепт начинки для пиріжків з картоплею.
З такою начинкою можна готувати не тільки пиріжки, але і вареники. Для приготування начинки для пиріжків з картоплею нам знадобиться жовту картоплю, він добре розварюється. Цибуляа я особисто беру трохи, але, якщо вам він подобається в пиріжках, можна і більше додати.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
Робимо обсмажування. Цибулю дрібно ріжемо.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Тільки не пережарьте.
Картоплю відварити.
Воду злийте.
Картоплю мнем, робимо пюре, додаємо зажарку і спеції. А також масло. Все перемішуємо.
Ось така начинка для пиріжків з картоплею виходить. Краще відразу використовувати. Смачного!