Начинка для пиріжків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо начинку для пиріжків, які будемо випікати в духовці. Дивимося рецепт.
У духовці можна готувати пиріжки з будь-якою начинкою. Цього разу для приготування начинки для пиріжків в духовці я взяла варені яйця і зелену цибулю. Дуже проста, але ситна начинка. Можете ще зелені додати. Замісити дріжджове тісто не важко, а можна і готове використовувати.
- Яйця - 6-7 штук
- Зелена цибуля - 150 грам
- Вершкове масло - 100-200 грам
- Спеції - За смаком
- Дріжджове тісто - 500 грам
Приготуйте дріжджове тісто, дайте йому піднятися (або розморожувати готове). Рецепти тіста, до речі, можете знайти на сайті. Тим часом будемо робити начинку.
Яйця відварити. Зелену цибулю порізати дрібно, масло вершкове підігрійте. Коли воно буде майже кипіти, obdayte їх цибуля. То чи не буде гіркоти.
Лук перемішуємо з яйцями, солимо і перчимо.
Тісто ділимо на частини і розгортаємо, робимо пиріжки.
Пиріжки змастіть маслом і відправте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Ось такі рум'яні пиріжки з начинкою для пиріжків в духовці вийшли. Смачного!