Мус морквяний
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з моркви під желатином і цукром.
Желатин замочується на 40 хвилин в половині склянки холодної води. Як тільки набряк - розпускається в водяній бані. Морква для нашого мусу натирається на тертці, а сік віджимається. Залийте моркву водою, яка залишилася, і проваріть протягом 15 хвилин.
Готовий відвар процідіть, і змішайте з цукром і віджатим соком, фурункули, додавши желатин, і знову довести до кипіння. Готова маса охолоджується до початку застигання і збивається в піну, після чого розливається по формах, де і густіє.
Перед тим, як подавати морквяний мус, опустіть форми в гарячу воду на кілька секунд, після чого мус викладається на блюдо.
- Морква - 1 кілограм
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Желатин - 20 грам
- Вода - 2 склянки
Готовий відвар процідіть, і змішайте з цукром і віджатим соком, фурункули, додавши желатин, і знову довести до кипіння. Готова маса охолоджується до початку застигання і збивається в піну, після чого розливається по формах, де і густіє.
Перед тим, як подавати морквяний мус, опустіть форми в гарячу воду на кілька секунд, після чого мус викладається на блюдо.