Морозиво «кульки»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите апетитні і оригінальні десерти, тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування морозива "кульки" . Думаєте це просто кульки? запам'ятовуйте рецепт.
Дуже апетитне і смачне морозиво "кульки" в домашніх умовах - це відмінний варіант для святкового десерту. Чи може бути морозиво не тільки холодним, але і гарячим? зрозуміло, якщо приготувати його за цим рецептом.
- Морозиво - 1 кілограм
- Пластівці кукурудзяні - 150 грам
- Стружка кокосова - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 350-400 грам
- Обкладинка - За смаком
1. Головний інгредієнт цієї страви, зрозуміло, морозиво. Його можна приготувати самостійно або купити готове. Сформувати з допомогою ложки невеликі кульки і викласти їх на пергамент. Надіслати в морозилку, щоб вони трохи подстіла і добре тримали форму.
2. Для панірування будуть використовуватися кукурудзяні пластівці. Їх потрібно відправити в поліетиленовий щільний пакет.
3. Потім за допомогою молоточка або качалки трохи подрібнити. Не варто використовувати в рецепт приготування морозива "кульки" блендер, щоб не перетворити пластівці в пудру.
4. Додати до подрібненим пластівців кокосову стружку. Цей інгредієнт на любителя, так що при бажанні можна використовувати і інші добавки в паніровці.
5. Аромату додасть десерту кориця. Але також в цей простий рецепт морозива "кульки" можна використовувати ванілін, наприклад.
6. Морозиво потрібно як слід обваляти в паніровці з усіх боків. Потім збити в невеликій мисці яйця і занурити кульки в яйця, а потім знову в паніровці.
7. Розігріти дуже сильно велика кількість рослинного масла без запаху. Викласти туди кульки і обсмажити до золотистої скоринки буквально півхвилини. Швидко дістати і викласти на серветку. Морозиво "кульки" в домашніх умовах можна подавати до столу.