Рецепт Морозиво «ескімо» фото

Морозиво «ескімо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Відмінний десерт для святкових моментів. Як в старі радянські часи, вашій увазі рецепт морозива "ескімо" - смачного і дуже ніжного!

Опис приготування:

Нещодавно знайшла у себе цей рецепт - здалося, що прекрасне морозиво може вийти. Для приготування морозива "ескімо" не обов'язково використовувати яйця, у мене воно на сирі, тому досить насичене виходить. До того ж вершки жирні беремо (33%). Шоколадні трубочки можна замінити дерев'яними паличками, якщо вони у вас є: будуть паличками як у справжньому"Ескімо" . Дивимося рецепт.

  • Сир - 250 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершки - 250 грам
  • Шоколад білий - 100 грам
  • Шоколадні трубочки - 5-6 штук
  • Горіхи - За смаком
морозиво
Збийте вершки з цукровою пудрою, поступово додаємо сир і замішуємо до стану крему.
морозиво
Шоколад розтопіть, додайте в сирну масу.
морозиво
Приготуйте формочки (можна від йогурту) і палички.
морозиво
Викладаємо в них масу сирну і шматочки шоколадних паличок.
морозиво
Заповнюємо повністю і вставляємо паличку.
морозиво
Відправляємо в морозилку до застигання.
Готове морозиво "ескімо" можна прикрасити чорним шоколадом і горішками. А можна навіть без паличок подати. Смачного!

Схожі рецепти