Морозиво «ескімо»
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний десерт для святкових моментів. Як в старі радянські часи, вашій увазі рецепт морозива "ескімо" - смачного і дуже ніжного!
Нещодавно знайшла у себе цей рецепт - здалося, що прекрасне морозиво може вийти. Для приготування морозива "ескімо" не обов'язково використовувати яйця, у мене воно на сирі, тому досить насичене виходить. До того ж вершки жирні беремо (33%). Шоколадні трубочки можна замінити дерев'яними паличками, якщо вони у вас є: будуть паличками як у справжньому "ескімо" . Дивимося рецепт.
- Сир - 250 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершки - 250 грам
- Шоколад білий - 100 грам
- Шоколадні трубочки - 5-6 штук
- Горіхи - За смаком
Збийте вершки з цукровою пудрою, поступово додаємо сир і замішуємо до стану крему.
Шоколад розтопіть, додайте в сирну масу.
Приготуйте формочки (можна від йогурту) і палички.
Викладаємо в них масу сирну і шматочки шоколадних паличок.
Заповнюємо повністю і вставляємо паличку.
Відправляємо в морозилку до застигання.
Готове морозиво "ескімо" можна прикрасити чорним шоколадом і горішками. А можна навіть без паличок подати. Смачного!
Готове морозиво "ескімо" можна прикрасити чорним шоколадом і горішками. А можна навіть без паличок подати. Смачного!