Морквяне суфле
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава і солодка морква часто стає основою для десертів. Такі варіанти відразу привертають увагу, хоча їх смак незвичний для багатьох. Але спробувавши раз, ви захочете ще. Вивчіть цей рецепт!
Я описала, як приготувати морквяне суфле з рікоттою. Цікаве і дуже просте блюдо не містить цукру, в ньому тільки солодкість головного інгредієнта. Його точно можна вважати низькокалорійним, а також десерт підійде для дитячого харчування. Якщо захочете отримати більш яскравий смак, то подавайте суфле з сиропом.
- Морква - 5 штук
- Rikotta - 2 Ст. Ложки (або крем)
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
Морква ретельно промийте. Залийте її водою в каструлі і відваріть до готовності.
В цей час промийте родзинки і залиште його в воді на 15-20 хвилин.
Готову моркву очистіть і наріжте. Потім подрібніть її в блендері разом з рікоттою.
Отриману масу викладіть у форму для запікання.
Додайте родзинки, віджавши його від води. Масу перемішайте.
Запікайте суфле протягом 20 хвилин при 150 градусах в духовці. Приємною дегустації!