Рецепт Морквяне суфле фото

Морквяне суфле
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Для діабетиків
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Суфле

Яскрава і солодка морква часто стає основою для десертів. Такі варіанти відразу привертають увагу, хоча їх смак незвичний для багатьох. Але спробувавши раз, ви захочете ще. Вивчіть цей рецепт!

Я описала, як приготувати морквяне суфле з рікоттою. Цікаве і дуже просте блюдо не містить цукру, в ньому тільки солодкість головного інгредієнта. Його точно можна вважати низькокалорійним, а також десерт підійде для дитячого харчування. Якщо захочете отримати більш яскравий смак, то подавайте суфле з сиропом.

  • Морква - 5 штук
  • Rikotta - 2 Ст. Ложки (або крем)
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
морквяне суфле - фото крок 1
Морква ретельно промийте. Залийте її водою в каструлі і відваріть до готовності.
морквяне суфле - фото крок 2
В цей час промийте родзинки і залиште його в воді на 15-20 хвилин.
морквяне суфле - фото крок 3
Готову моркву очистіть і наріжте. Потім подрібніть її в блендері разом з рікоттою.
морквяне суфле - фото крок 4
Отриману масу викладіть у форму для запікання.
морквяне суфле - фото крок 5
Додайте родзинки, віджавши його від води. Масу перемішайте.
морквяне суфле - фото крок 6
Запікайте суфле протягом 20 хвилин при 150 градусах в духовці. Приємною дегустації!

Схожі рецепти