Морквяне суфле з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Суфле - це легкий повітряний десерт, пишність якому надають збиті білки. Яскравий, смачний і корисний десерт сподобається всім без винятку.
Дуже смачний і ніжний десерт. Замість моркви можна використовувати, наприклад, яблука чи груші. При цьому вийде абсолютно новий смак.
- Морква - 200 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложок
Моркву очистіть і наріжте кружальцями. Залийте молоком і поставте грітися. Доведіть до кипіння, зробіть менше вогонь і тушкуйте хвилин 15, щоб морква стала м'якою.
Додайте сир і жовтки. Пробийте все блендером до однорідності.
Окремо збийте білки. Змішайте морквяне пюре зі збитими білками. Заважайте акуратно, щоб залишилася пишність.
Розкладіть масу у формочки для запікання. Поставте в чашу з гарячою водою і запікайте при 180С хвилин 25-30.
Відразу гарячим подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!