Морквяне пюре
(покроковий рецепт з фото)
Морквяне пюре - чудовий гарнір до м'ясних або рибних страв, а також блюдо, підходяще для годування маленьких дітей. Виходить дуже смачно.
Морквяне пюре - штука дуже корисна як дорослим, так і дітям. Для дорослих це - прекрасна альтернатива картопляного пюре, відмінний гарнір до м'ясних і рибних страв. Для дітей морквяне пюре - джерело великої кількості вітамінів та інших корисних речовин. Так що взяти на озброєння рецепт морквяного пюре варто всім.
- Морква - 200 грам
- Молоко - 1/4 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, цукор - - За смаком
Морковь чистим, моєму і відварюємо на пару до готовності.
Відварену моркву подрібнюємо в пюре за допомогою блендера.
Борошно розтираємо з вершковим маслом і додаємо в морквяне пюре.
У суміш додаємо молоко, а також сіль і цукор за смаком. Перемішуємо.
Суміш ставимо на повільний вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Потім знімаємо з вогню і подаємо до столу. Морквяне пюре готове!