Молдавський мітітей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вашій увазі відмінне блюдо, щоб нагодувати свою сім'ю. Мої рідні дуже люблять ці м'які і соковиті ковбаски. Намагаюся їх готувати частіше не тільки на святковий стіл, але і повсякденно.
Опис приготування:
Пропоную вам спробувати рецепт, як приготувати молдавський мітітей. Таке смачне блюдо буде доречним на святковому столі і припаде до смаку вашим гостям. Всі рідні, хто пробував у мене мітітей, просили рецепт. Нічого складного в приготуванні немає. Можна подавати до столу як окрему страву або з гарніром з картоплі, рису або будь-якої крупи.
- Яловичина - 500 грам
- Свинина - 150 грам
- Копчена грудинка - 70 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Вода мінеральна - 70 мілілітрів (газована)
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Зелень - За смаком (петрушки і цибулі)
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з цибулею.
2
Додайте часник, мелений перець, соду і холодну мінеральну воду.
3
Вимішуйте фарш 5 хвилин.
4
Щоб фарш дозрів, залиште його в холодильнику на ніч або на добу.
5
Додайте у фарш нарізану кубиками грудинку.
6
Змочіть руки водою і візьміть трохи фаршу.
7
Зліпити з нього корж, посипте її тертим сиром і подрібненою зеленню.
8
Стік кінець і sformiruyte кебаб.
9
Обсмажуйте кебаби на сковороді з рослинним маслом до утворення рум'яної скоринки.
10
Смачного!