Рецепт Молдавський мітітей фото

Молдавський мітітей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі відмінне блюдо, щоб нагодувати свою сім'ю. Мої рідні дуже люблять ці м'які і соковиті ковбаски. Намагаюся їх готувати частіше не тільки на святковий стіл, але і повсякденно.

Опис приготування:

Пропоную вам спробувати рецепт, як приготувати молдавський мітітей. Таке смачне блюдо буде доречним на святковому столі і припаде до смаку вашим гостям. Всі рідні, хто пробував у мене мітітей, просили рецепт. Нічого складного в приготуванні немає. Можна подавати до столу як окрему страву або з гарніром з картоплі, рису або будь-якої крупи.

  • Яловичина - 500 грам
  • Свинина - 150 грам
  • Копчена грудинка - 70 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Вода мінеральна - 70 мілілітрів (газована)
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Зелень - За смаком (петрушки і цибулі)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
1
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з цибулею.
2
Додайте часник, мелений перець, соду і холодну мінеральну воду.
3
Вимішуйте фарш 5 хвилин.
4
Щоб фарш дозрів, залиште його в холодильнику на ніч або на добу.
5
Додайте у фарш нарізану кубиками грудинку.
6
Змочіть руки водою і візьміть трохи фаршу.
7
Зліпити з нього корж, посипте її тертим сиром і подрібненою зеленню.
8
Стік кінець і sformiruyte кебаб.
9
Обсмажуйте кебаби на сковороді з рослинним маслом до утворення рум'яної скоринки.
10
Смачного!

Схожі рецепти