Мочіння яблук
(покроковий рецепт з фото)
Я раніше ніколи не пробувала мочити яблука, але результат мені сподобався, тому і вам зараз розповім, як зробити мочіння яблук в домашніх умовах. Впевнена, вам результат теж сподобається! смачно!
Взагалі, я напевно не помилюся, якщо скажу, що це блюдо на любителя. Але якщо УЖД любителі і знаходяться, то вони готові і вдень і вночі ці яблучка їсти. Я ось, напимер. Визнаю, що вони смачні, але палкої любові не відчуваю, а ось моя мама була від таких яблук без розуму! Так що ви теж спробуйте, а як приготувати мочіння яблук, я вам розповім прямо зараз!
- Яблука - 2.5 кілограма
- Листя смородини - 15 штук
- Вода - 1 літр
- Цукор - 15 грам
- Сіль - 15 грам
1. Беремо чисту банку, н Гаразд викладаємо попередньо помиті і просушені листочки.
2. Далі - помиті і обсушені яблука. Окремо в зазначеній кількості води розбавимо сіль і цукор, перемішаємо так, щоб все розчинилося. І заливаємо потім в банку.
3. Закриваємо і залишимо в теплому місці на 20-25 днів. Можна просто закрити капроновими кришками або шаром марлі, а можна законсервувати.
4. От і все! Через вказану кількість часу охолоджуємо яблучка і подаємо!