Рецепт Мочіння яблук фото

Мочіння яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 19 дн. 19 г. 0 хв.

Я раніше ніколи не пробувала мочити яблука, але результат мені сподобався, тому і вам зараз розповім, як зробити мочіння яблук в домашніх умовах. Впевнена, вам результат теж сподобається! смачно!

Опис приготування:

Взагалі, я напевно не помилюся, якщо скажу, що це блюдо на любителя. Але якщо УЖД любителі і знаходяться, то вони готові і вдень і вночі ці яблучка їсти. Я ось, напимер. Визнаю, що вони смачні, але палкої любові не відчуваю, а ось моя мама була від таких яблук без розуму! Так що ви теж спробуйте, а як приготувати мочіння яблук, я вам розповім прямо зараз!

  • Яблука - 2.5 кілограма
  • Листя смородини - 15 штук
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 15 грам
  • Сіль - 15 грам
мочіння яблук - фото крок 1
1. Беремо чисту банку, н Гаразд викладаємо попередньо помиті і просушені листочки.
мочіння яблук - фото крок 2
2. Далі - помиті і обсушені яблука. Окремо в зазначеній кількості води розбавимо сіль і цукор, перемішаємо так, щоб все розчинилося. І заливаємо потім в банку.
мочіння яблук - фото крок 3
3. Закриваємо і залишимо в теплому місці на 20-25 днів. Можна просто закрити капроновими кришками або шаром марлі, а можна законсервувати.
мочіння яблук - фото крок 4
4. От і все! Через вказану кількість часу охолоджуємо яблучка і подаємо!

Схожі рецепти