Млинці з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Млинці люблять все, млинці з м'ясом - практично все! Давайте приготуємо разом ці ніжні млинці та влаштуємо свято шлунку:)
Млинці з куркою можуть дозволити собі навіть ті з нас, хто стежить за фігурою і ретельно підраховує калорії. М'ясо курки дієтичне і малокалорійне, а тонкі млинці додадуть вашій фігурі не так вже й багато грам Рецепт приготування млинців з куркою нескладний. В результаті у вас вийде не одне, а два блюда. Смачний бульйон і млинчики - це вже повноцінний обід. Тому читаємо і дивимося рецепт млинці з куркою і йдемо готувати. Млинці перед подачею рекомендую обсмажити. Смачного.
- Куряча грудка - 800 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(0, 5 чайної ложки - в тісто)
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Борошно - 250 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки(2 столових ложки в тісто)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Заливаємо курячі грудки холодною водою, додаємо в каструлю очищену моркву і стебло селери. Солимо і варимо хвилин 15 після закипання.
Готуємо тісто для млинців. У молоці розмішуємо яйця, сіль і цукор. Досипаємо борошно і ретельно віночком розмішуємо тісто, щоб в ньому не було грудочок. Потім доливаємо рослинне масло і ще раз добре перемішуємо.
На добре розігрітій сковороді смажимо тонкі млинці. Добре підсмажуємо одну сторону млинчика, другу можна присмажити лише злегка.
Чистий цибулю, шаткуємо й обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла.
Зварене куряче м'ясо перекручуємо через м'ясорубку і додаємо до підготовленого цибулі. За смаком додаємо сіль і мелений перець. Начинка вийде злегка сухуватою, тому додаємо до неї курячий бульйон.
Викладаємо столову ложку начинки на рум'яну сторону млинця і добре загортаємо його, надійно запечатуючи начинку.