Млинці з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне поєднання тонких і ніжних млинців і начинки з курки і грибів. Готувати швидко і просто, їсти - смачно
Рецепт приготування млинців з куркою і грибами дуже простий і легкий. Цю страву можна приготувати не тільки на обід або на вечерю, але і до невеликого сімейного свята і подавати його разом з бульйоном. Начинка дуже добре гармонує з млинцями, блюдо виходить досить ситним. Я думаю, мало хто відязикаться від такої вкуснятінкі Розповідаю, як приготувати млинці з куркою і грибами.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина - для тіста, половина - для начинки)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки (половина - в тісто, друга половина - для обсмажування грибів і цибулі)
- Варене філе куряче - 300 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
В першу чергу приготуємо тісто для млинців. Для цього в глибокій мисці збийте яйця з цукром і сіллю, додамо молоко і добре розмішати. Потім всипаємо борошно і ретельно розмішуємо, щоб в тесті не було грудочок. В останню чергу додаємо рослинне масло і перемішуємо.
На розігрітій сковороді смажимо тонкі млинці.
Цибулину чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Гриби чистимо, моєму і дрібно нарізаємо. Додаємо до цибулі на сковороду і смажимо все разом до готовності. Солимо і перчимо. Пересушувати гриби не треба!
Варене куряче м'ясо нарізаємо на маленькі шматочки.
Змішуємо підготовлене куряче м'ясо з обсмаженими з цибулею грибами. Щоб начинка не висипалася з млинців, можна додати натертий на тертці сир. При обсмажуванні млинчиків він розтане і скріпить між собою всі інгредієнти начинки.
Викладаємо столову ложку начинки на млинець.
І загортаємо або конвертиком, або рулетиком. Головне, щоб начинка не випадали з млинців. Перед подачею до столу, млинчики обсмажте на невеликій кількості олії.