Млинці з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе - ідеальний продукт, так як його можна використовувати в неймовірній кількості основних страв і закусок. Проголодались? Спробуйте зробити млинці з куркою і сиром в домашніх умовах.
Такі млинці - це і закуска, і основне блюдо. Начинка прекрасно поєднується зі смаком ніжного млинчика. Рецепт приготування млинців з куркою і сиром можна трансформувати за смаком, додаючи сир в саму начинку або використовуючи його для апетитною скоринки.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Сир - 100-150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 500-600 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. Для приготування тіста необхідно з'єднати збиті віночком яйця з молоком. Посолити трохи і додати дрібку цукру. Всипати борошно і, активно перемішуючи, довести тісто до густої консистенції. Потім розвести тісто можна молоком або додати водички. В рецепт приготування млинців з куркою і сиром можна використовувати також кефір або кисле молоко. Додати трохи рослинного масла, щоб млинці не прилипали до сковороди.
2. Сковороду відправити на вогонь і розігріти дуже добре. Можна змастити невеликою кількістю вершкового масла або шматочком сала. Смажити тоненькі млинці на середньому вогні.
3. Зробити начинку можна різними способами. Відварити куряче філе і подрібнити (нарізати кубиками або пропустити через м'ясорубку). Другий варіант - це вимити філе, нарізати кубиками і відправити на сковороду з рослинним маслом. Очистити цибулину і нарізати кубиками. Додати до філе і смажити до готовності, посолити і поперчити за смаком.
4. Сир натерти на середній або крупній тертці. При бажанні частина сиру можна додати до курки, трохи залишивши для створення скоринки.
5. На край млинчика викласти пару ложок начинки і акуратно загорнути, podgibaya кінець.
6. Далі млинці з куркою і сиром в домашніх умовах можна викласти у жароміцних форму, присипати сиром і при бажанні змастити майонезом або сметаною. Відправити в розігріту духовку хвилин на 10-12, поки не утвориться апетитна скоринка.