Млинці (простий рецепт на кефірі)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Знає кожна господиня, як приготувати млинці. Простий рецепт на кефірі допоможе вам спекти ідеальні млинці легко, просто і швидко. Рецепт підійде для зайнятої господині.
Опис приготування:
Млинці - це ідеальний сніданок для дітей і дорослих. Млинці мої домочадці дуже люблять їсти зі всілякими соусами, Топпінг, згущеним молоком, варенням або просто з топленим вершковим маслом. Млинці на кефірі виходять рівними і настільки ідеальними, що вони підійдуть для фарширування. В разі, якщо хочете фарширувати млинці солоною начинкою, тоді регулюйте кількість цукру в тесті для млинців.
- Кефір - 1 літр
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Олія соняшникова - 60 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Сода - 7 грам
- Сіль - 4 грами
- Сало - 20 грам (по бажанню)
У кефір додайте яйця, сіль і цукор, все перемішайте.
Поставте суміш на вогонь і доведіть до гарячого стану, щоб можна було спокійно опустити палець, але не кип'ятіть.
У суміш поступово додайте просіяне борошно, збиваючи міксером.
Погасіть соду в склянці крутого окропу.
Додайте погашену соду з водою і соняшникову олію.
Змастіть сковороду шматочком сала (або маслом) Вилийте тісто Polovnik,
Дайте йому розтектися. Смажте млинець на середньому вогні 2-3 хвилини до того моменту, поки не почнуть відходити краю, після чого переверніть млинець і смажте до готовності.
Дайте йому розтектися. Смажте млинець на середньому вогні 2-3 хвилини до того моменту, поки не почнуть відходити краю, після чого переверніть млинець і смажте до готовності.