Млинці на дріжджах і кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше на кефірі я готую ранкові оладки, але в цей раз вирішила зробити млинці. Вони вийшли толстенькими, м'якими і ситними. Кому подобається така випічка, обов'язково прочитайте цей рецепт.
Такі вироби відмінно поєднуються зі сметаною і вареним згущеним молоком, яку можна загорнути в них. Хочете спробувати випічку з ранку? Тоді встаньте раніше, щоб тісто настоялося протягом години. А для початку подивіться, як приготувати млинці на дріжджах і кефірі. Просто і смачно!
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Кефір - 500 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вода тепла - 50 мілілітрів
У мисці збийте яйця з цукром і сіллю. Потім до суміші додайте кефір. Окремо розведіть дріжджі в теплій воді.
Потім в миску просійте борошно. Додайте дріжджі і окріп. Замішайте тісто. Залиште його при кімнатній температурі на 1 час.
Коли з'являться бульбашки в тесті, злити його масло. Добре перемішайте.
Запікайте млинці на сухій сковороді з обох сторін. Приємного чаювання!