Млинці фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Зібралися в уїк-енд на дачу і, звичайно, з ранку виникло питання, що приготувати на сніданок, щоб було і смачно, і ситно. Тут як не можна краще підійшли млинці з м'ясною начинкою. Дивимося рецепт!
Замішуємо тісто для млинців і смажимо на сковороді. Готуємо начинку - обсмажуємо цибулю і фарш до готовності. Загортаємо фарш в млинці і обсмажуємо на сковороді. Удачі в приготуванні!
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки (для смаження млинців і начинки)
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Цибуля - 1 штука (невеликий)
Для приготування млинців необхідно в мисці змішати спочатку яйця з половиною молока, додати сіль і цукор. Помішуючи, додати борошна, розмішати гарненько, щоб не було грудок і додати молоко.
На гарячу сковороду наливаємо масло, коли нагріється, черпаком наливаємо тісто.
Коли млинець підрум'яниться, його треба перевернути на іншу сторону. Наші млинці будуть з начинкою, тому млинець можна просмажити слабо - до блідо-жовтого, т.К. Потім будемо ще раз обсмажувати його з начинкою.
На розігріту сковороду з маслом кладемо дрібно нарізану цибулю і смажимо до золотистого кольору, додаємо фарш, щіпку солі, перцю і обсмажуємо близько 20 хвилин.
Фаршируємо млинці м'ясом, в центр млинця викладаємо начинку і загортаємо трубочкою або конвертиком. Бажано, щоб начинка була загорнута щільно.
Фаршировані млинці можна обсмажити на сковороді на олії з двох сторін по 3-4 хвилин на слабкому вогні. Смачного!