Рецепт Минестроне з індичкою фото

Минестроне з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Мінестроне
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Італійська кухня одна з найпопулярніших в світі. Багато людей з легкістю назвуть 2-3 національні страви. Але часто не знають один з найпоширеніших рецептів в цій країні. Готуємо суп!

Опис приготування:

Варіацій даного супу багато. Він складається з овочів, які є під рукою, але без помідорів не обійтися. У ньому може не бути м'яса, але я пропоную дізнатися про те, як приготувати мінестроне з індичкою. Її ми переробимо в фарш і зробимо фрикадельки. Блюдо ситне, ароматне і з пряними складовими. Загалом, класичний смак Італії у вас на кухні.

  • Філе індички - 230 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Петрушка - 30 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Помідор - 800 грам
  • Курячий бульйон - 2 L
  • Біла квасоля консервована - 450 грам
  • Паста дрібна - 150 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 2 штуки (стебло)
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Капуста калі - 1 штука
минестроне з індичкою - фото крок 1
Спочатку зробіть фрикадельки. Перекрутіть філе в м'ясорубці. Потім додайте до нього дрібно нарізану петрушку, натертий сир, сіль, перець і яйце.
минестроне з індичкою - фото крок 2
З готового фаршу зробіть фрикадельки невеликого розміру. Розкладіть їх на деко з пергаментним папером.
минестроне з індичкою - фото крок 3
Потім запікайте фрикадельки в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин.
минестроне з індичкою - фото крок 4
Тепер займіться супом. Наріжте дрібними кубиками морква, селера і цибулю. Потім обсмажте шматочки в розігрітій олії протягом 13 хвилин, помішуючи. В кінці додайте подрібнений часник.
минестроне з індичкою - фото крок 5
Помідори перекрутити в фарш. Далі покладіть їх у каструлю, додайте овочі зі сковороди, квасоля і бульйон. Варіть суп під кришкою на невеликому вогні 25 хвилин. Потім додайте сіль і перець. Доведіть бульйон до кипіння, додайте пасту.
минестроне з індичкою - фото крок 6
Після цього капусту нарвіть маленькими шматочками. Додайте їх в суп.
минестроне з індичкою - фото крок 7
У самому кінці в минестроне додайте фрикадельки з духовки, а також сіль і перець за смаком. Смачного!

Схожі рецепти