Мигдальні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже часто люблю експериментувати на кухні. Хочу поділитися з вами, як приготувати мигдальні оладки. Це і є один з моїх плодів вдалого експерименту - пишні і дивно смачні оладки.
В результаті приготування виходять пишні і м'які оладки, які багато хто любить ще з дитинства. Але не всі знають, як правильно приготувати оладки, тому що іноді вони не піднімаються або виходять плоскими і в'язкими всередині. Я вам розповім кілька секретів приготування ідеальних оладок на сніданок.
- Мигдалеве борошно - 250 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Сковороду нагрейте до 180 градусів, змастіть її рослинним маслом.
У ємності змішайте борошно, молоко і яйця.
Вилийте частину тесту на пательню і почекайте, поки краю не стануть золотистого кольору.
Переверніть і смажте на іншій стороні 3-4 хвилини.