Медові тістечка
(покроковий рецепт з фото)
Здивуйте своїх гостей цими смачними медовими тістечками. Вони відмінно підійдуть до сімейного чаювання або посиденьок з друзями. Готуйте на здоров'я!
На вигляд може здатися, що коржі сухі і тендітні. Але це не так. Вони відмінно просочуються кремом. Головне при приготуванні тесту не додавати зайву муку. Остигаючи, тісто стане більш щільним і ви зможете легко з ним працювати.
- Вершкове масло - 300 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 1 чайних ложок
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3-4 склянок
- Вершки 33% - 300 грам
- Сир - 300 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
Для приготування тіста розтопіть вершкове масло з медом і цукром.
Коли маса закипить, додайте соду. Маса почне пінитися і сильно збільшиться в об'ємі. Тримайте на вогні, постійно помішуючи, поки маса не стане карамельного кольору. Потім остудіть до теплого стану.
У остигнула масу умішайте яйця.
Вмішайте борошно і поставте в холодильник, щоб тісто охололо.
Готове тісто розкачати і виріжте гуртки. Спечіть їх при 180 градусах, хвилин 5-7.
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою. Вмішайте в крем сирний сир.
На один шар викладіть трохи крему. Потім накрийте другим шаром, зверху також викладіть крем. Зручно крем отсаживать за допомогою кондитерського мішка.
Тістечка складіть в герметичний контейнер і закрийте на кілька годин, щоб вони добре просочилися.
Тістечка складіть в герметичний контейнер і закрийте на кілька годин, щоб вони добре просочилися.
Перед подачею прикрасьте на свій смак і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!